Joel David Moore

Joel David Moore
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.9.1977
Doğum Yeri:Portland

ABD'li oyuncu, senarist, yapımı ve yönetmen.

Oregon'daki Benson Politeknik Lisesi ve Güney Oregon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü'nden mezun oldu. Ailesi İngiliz, Alman, İskoç ve İrlanda kökenlidir. Avatar (2009), Yakar top (2004) ve Grandma's Boy (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2027 Avatar 5
2025 Avatar 4
2023 Avatar 3
2021 Killing Winston Jones
2021 Avatar 2
2020 Cut Throat City
2017 Drone
2015 İlahi Erişim
2014 #Stuck
2014 The Guest
2014 Grace: Cinnet
2013 Hatchet III
2013 CBGB
2012 Vahşiler
2012 Ticket Out
2012 Jewtopia
2012 Grassroots
2012 Driving Lessons (Kısa Film)
2012 American Citizen (Kısa Film - Seslendirme)
2012 Kayıp
2011 Shark Night Cast: Shark Bite (Kısa Film)
2011 Katil Köpek Balığı
2011 Julia X
2011 Chillerama
2010 The Third Rule (Kısa Film)
2010 Janie Jones
2009 Stuntmen
2009 Katy Perry: Waking Up in Vegas (Kısa Video)
2009 Beyond a Reasonable Doubt
2009 Bed Ridden (Kısa Film)
2009 Avatar
2008 Wieners
2008 The Tiffany Problem (Kısa Film)
2008 Seksi & Çılgın
2008 Fall Out Boy Feat. John Mayer: Beat It (Kısa Video)
2008 Fairy Tale Police (Kısa Film)
2007 The Dead One
2007 Shanghai Kiss
2007 Spiral
2006 Hatchet
2006 Grandma's Boy
2006 Büyük Oğlum
2006 Bak Şu Köpeğe
2006 Art School Confidential
2006 Miles from Home (Kısa Film)
2005 Reel Guerrillas (Kısa Film)
2004 Yakar top
2004 Raising Genius
2003 Lost (Kısa Film)
2001 P.O.D.: Youth of the Nation (Kısa Video)
1996 Foxfire

Televizyon

2018 Agents of S.H.I.E.L.D.
2017 Budding Prospects (Kısa Film)
2017 American Housewife
2017 Bones
2015 Forever
2013 Date My Dad (TV Filmi)
2013 Men at Work
2012 Paging Dr. Freed (TV Filmi)
2012 Let It Go (TV Filmi)
2012 Franklin & Bash
2011 Last Man Standing
2011 Hawaii Five-0
2011 Family Guy (Seslendirme)
2011 Chaos
2010 Chuck
2010 Medium
2008 My Name Is Earl
2007 The Dukes of Hazzard: The Beginning (TV Filmi)
2007 Doktor House
2006 E-Ring
2005 The Inside
2005 Kanıt Peşinde
2005 Cooked (TV Filmi)
2005 LAX
2004 The Guardian
2004 The Amazing Westermans (TV Filmi)
2003 Strong Medicine
2003 Six Feet Under
2003 Genç Cadı Sabrina
2003 Angel
2002 Providence
2002 Deep Cover
2002 Boomtown
2002 Boston Public
2001 City Guys

Yönetmen

2021 Hide and Seek
2021 Killing Winston Jones
2016 Youth in Oregon
2010 Hours Before (Kısa Film)
2009 Byron Phillips: Found (Kısa Film)
2007 Spiral
2006 Miles from Home (Kısa Film)

Yapımcı

2021 Killing Winston Jones
2014 #Stuck
2012 Jewtopia
2009 Shadowheart (Video)
2009 Etienne!
2007 Spiral

Senaryo

2021 Hide and Seek
2010 Hours Before (Kısa Film)
2009 Byron Phillips: Found (Kısa Film)
2007 Spiral

Görev Aldığı Yapımlar

Joel David Moore Fotoğrafları

Joel David Moore Fotoğrafları Joel David Moore Fotoğrafları Joel David Moore Fotoğrafları Joel David Moore Fotoğrafları Joel David Moore Fotoğrafları