Johannes Krisch

Johannes Krisch
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.11.1965
Doğum Yeri:Viyana

Avusturyalı oyuncu.

1987'de tiyatro ile başladığı oyunculukta daha sonra sinemaya yöneldi.

Filmografi

2017 In the Fade
2017 Yaşam Kürü
2015 Jack
2014 Labyrinth of Lies
2011 The Fatherless
2011 360
2008 Revanche

Görev Aldığı Yapımlar

Johannes Krisch Fotoğrafları

Johannes Krisch Fotoğrafları Johannes Krisch Fotoğrafları Johannes Krisch Fotoğrafları Johannes Krisch Fotoğrafları Johannes Krisch Fotoğrafları