Johannes Roberts

Johannes Roberts
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :24.05.1976
Doğum Yeri:Cambridge

İngiliz oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Johannes Christopher Edward Roberts'tir. Denizde Dehşet (2017), F (2010) ve Darkhunters (2004) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Resident Evil: Welcome to Raccoon City
2019 47 Metre Derinde: Kafes
2018 Ziyaretçiler: Gece Avı
2017 Denizde Dehşet
2016 Kapının Diğer Tarafı
2012 Turn Your Bloody Phone Off (Kısa Film)
2012 Korku Kapanı
2010 F
2005 Forest of the Damned
2004 Darkhunters
2004 Hellbreeder
2002 Alice
2001 Sanitarium (Video)

Televizyon

2011 Roadkill (TV Filmi)
2006 When Evil Calls (Mini Dizi)

Yapımcı

2022 The Pool
2019 47 Metre Derinde: Kafes
2004 Darkhunters
2004 Hellbreeder
2001 Sanitarium (Video)

Senaryo

2022 The Pool
2021 Resident Evil: Welcome to Raccoon City
2019 47 Metre Derinde: Kafes
2017 Denizde Dehşet
2016 Kapının Diğer Tarafı
2012 Turn Your Bloody Phone Off (Kısa Film)
2012 Korku Kapanı
2010 F
2005 Forest of the Damned
2004 Darkhunters
2004 Hellbreeder
2001 Sanitarium (Video)

Televizyon

2006 When Evil Calls (Mini Dizi)

Oyuncu

2012 Turn Your Bloody Phone Off (Kısa Film)
2001 Sanitarium (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Johannes Roberts Fotoğrafları

Johannes Roberts FotoğraflarıJohannes Roberts FotoğraflarıJohannes Roberts FotoğraflarıJohannes Roberts FotoğraflarıJohannes Roberts Fotoğrafları