John David Washington

John David Washington
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.7.1984
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li aktör ve eski Amerikan futbolu oyuncusu.

Aktör Denzel Washington ve aktris - şarkıcı Pauletta Washington'un oğullarıdır. Karanlıkla Karşı Karşıya (2018) filmi ve Ballers (2015) dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Old Man & the Gun
2018 Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 Monster
2018 Monsters and Men
2017 Love Beats Rhymes
2010 Tanrı'nın Kitabı (Sadece Yapımcı)
1992 Malcolm X

Televizyon

2018 Ballers
2017 Seven Bucks Digital Studios (Kısa Dizi)


Görev Aldığı Yapımlar

John David Washington Fotoğrafları

John David Washington Fotoğrafları John David Washington Fotoğrafları John David Washington Fotoğrafları John David Washington Fotoğrafları John David Washington Fotoğrafları