John Flanders

John Flanders
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.5.1957
Doğum Yeri:New Haven

ABD'li oyuncu.

Tam adı John Peter Flanders'tir. Daire (2014), Kod adı - JCVD (2008) ve Esprits de famille (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Courting Mom and Dad
2020 Black Beach
2019 Transit 17
2019 The Room
2019 Ayın Karanlık Yüzü: Hitler'in Çocukları
2019 Among the Shadows
2016 Tout de suite maintenant
2016 No Love Hotel (Kısa Film)
2016 Betelgeuse (Kısa Film)
2015 Moonwalkers
2015 46, xx
2014 Nona (Kısa Film - Seslendirme)
2014 Kanunun Kuvveti
2013 Ushi Must Marry
2013 House of Thought (Kısa Film)
2012 Rondo
2012 Historium Brugge
2012 Benim Yolum
2011 Little Glory
2011 L'envahisseur
2010 Kadın İsterse
2010 Hitler à Hollywood (Seslendirme)
2009 Sans rancune!
2009 Four Roses
2008 Tunnelrat (Kısa Film)
2008 Kod adı - JCVD
2001 The Picnic (Kısa Video)
2001 Familie
2000 The Ride (Kısa Film)

Televizyon

2018 Black-ish
2016 Au service de la France
2015 Esprits de famille
2015 De Bunker
2013 Jo (Mini Dizi)
2012 The Spiral
2011 Het goddelijke monster
2008 Grand Star
2007 Familie
2006 De kavijaks (Mini Dizi)

Yönetmen

2000 The Ride (Kısa Film)

Yapımcı

2000 The Ride (Kısa Film)

Senaryo

2000 The Ride (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

John Flanders Fotoğrafları

John Flanders Fotoğrafları John Flanders Fotoğrafları John Flanders Fotoğrafları