John Gallagher Jr.

John Gallagher Jr.
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.6.1984
Doğum Yeri:Wilmington

ABD'li aktör ve müzisyen.

Tam adı ohn Howard Gallagher Jr.'dır. TV dizileri The West Wing (1999), Law & Order: Special Victims Unit (1999), NYPD Blue (1993), Ed (2000), Love Monkey (2006), The Flamingo Rising (2001) ile tanınmıştır.

Filmografi

2020 Larry
2019 Derin Sular
2019 American Woman
2019 The Best of Enemies
2018 Cameron Post'a Ters Terapi
2018 Sadie
2018 İntikam Meleği
2017 Belko Deneyi
2016 Cloverfield Yolu No: 10
2016 Hush
2014 The Heart Machine
2013 Short Term 12
2013 Broadway Idiot (Belgesel)
2011 Margaret
2010 Green Day: 21 Guns, Cast Version (Kısa Video)
2010 Jonah Hex
2009 Whatever Works
2006 Mr. Gibb
2003 Pieces of April

Televizyon

2020 Love Life
2020 Westworld
2019 Gaslight
2019 Modern Love
2019 Easy
2018 High Maintenance
2014 Olive Kitteridge (Mini Dizi)
2014 Haber Stüdyosu
2010 Late Show with David Letterman
2009 Law & Order: Special Victims Unit
2006 Love Monkey
2004 Law & Order: Criminal Intent
2003 Ed
2003 NYPD Blue
2002 Law & Order
2002 The West Wing
2001 The Flamingo Rising (TV Filmi)

Müzikal

2016 Long Day's Journey into Night
2011 Jerusalem
2009 American Idiot
2008 Port Authority
2008 Farragut North
2006 Rabbit Hole
2006 Spring Awakening
2003 Kimberly Akimbo

Görev Aldığı Yapımlar

John Gallagher Jr. Fotoğrafları

John Gallagher Jr. Fotoğrafları John Gallagher Jr. Fotoğrafları John Gallagher Jr. Fotoğrafları John Gallagher Jr. Fotoğrafları John Gallagher Jr. Fotoğrafları