John Lee Hancock

John Lee Hancock
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.12.1956
Doğum Yeri:Teksas

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kör Nokta (2009), The Highwaymen (2019) ve Mr. Banks (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Little Things
2019 The Highwaymen
2016 Le fondateur
2013 Mr. Banks
2009 Kör Nokta
2004 Alamo
2002 Rêve de champion
1991 Hard Time Romance

Televizyon

2020 Paradise Lost
2000 Falcone
1999 L.A. Docs

Yapımcı

2021 The Little Things
2019 The Highwaymen
2000 Mon Chien Skip

Televizyon

2000 Falcone
1999 L.A. Docs 

Senaryo

2021 Infinite
2021 The Little Things
2021 Chaos Walking
2012 Pamuk Prenses ve Avcı
2009 Kör Nokta
2004 Alamo
1997 İyi ile Kötünün Bahçesinde Geceyarısı
1993 Kusursuz Dünya
1991 Hard Time Romance

Televizyon

1999 L.A. Docs

Görev Aldığı Yapımlar

John Lee Hancock Fotoğrafları

John Lee Hancock Fotoğrafları John Lee Hancock Fotoğrafları John Lee Hancock Fotoğrafları John Lee Hancock Fotoğrafları John Lee Hancock Fotoğrafları