John Magaro

John Magaro
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.2.1983
Doğum Yeri:Ohio

ABD'li oyuncu.

Tam adı John Robert Magaro'dur. Overlord Operasyonu (2018), The Big Short (2015) ve Newark (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Birthday Cake
2020 The Many Saints of Newark
2020 Sylvie
2019 First Cow
2018 Overlord Operasyonu
2017 War Machine
2017 Marshall
2016 Zor Saatler
2015 Don't Worry Baby
2015 Carol
2015 Büyük Açık
2014 One Armed Man (Kısa Film)
2014 Boyun Eğmez
2013 Kaptan Phillips
2013 Deep Powder
2012 Sen Gitmeden Önce
2012 Liberal Arts
2011 Down the Shore
2010 Satılık ruh
2009 Kutu
2008 We Pedal Uphill
2008 Lise Ateşi
2007 İçindeki yabancı
2007 Bir Nefeste Hayat
2007 Bomb (Kısa Film)
2006 Level Red (Kısa Film)
2006 Bully (Video Oyunu – Seslendirme)
2005 Prisoners of War (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Umbrella Academy
2019 Gone Hollywood (TV Filmi)
2019 Orange Is the New Black
2018 Jack Ryan
2016 Crisis in Six Scenes
2016 Angie Tribeca
2016 The Good Wife
2015 Law & Order: Special Victims Unit
2012 Şüpheli Şahıs
2011 Body of Proof
2009 Taking Chance (TV Filmi)
2007 Law & Order
2006 Conviction

Görev Aldığı Yapımlar

John Magaro Fotoğrafları

John Magaro Fotoğrafları John Magaro Fotoğrafları John Magaro Fotoğrafları John Magaro Fotoğrafları John Magaro Fotoğrafları