John Musker

John Musker
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :8.11.1953
Doğum Yeri:Chicago

ABD'li animasyon yönetmeni. 

Ron Clements ile birlikte, Walt Disney Animasyon Stüdyosu'nun önde gelen yönetmen takımlarından biridir. Musker İrlandalı bir Katolik eski bir ailenin sekiz çocuğundan biridir. Chicago, Illinois'te doğmuştur.

Filmografi

2016 Moana
2009 The Princess and the Frog 
2002 Treasure Planet 
1997 Hercules 
1992 Aladdin 
1989 The Little Mermaid 
1986 The Great Mouse Detective

Görev Aldığı Yapımlar

John Musker Fotoğrafları

John Musker Fotoğrafları John Musker Fotoğrafları John Musker Fotoğrafları John Musker Fotoğrafları John Musker Fotoğrafları