John Patrick Shanley

John Patrick Shanley
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :3.4.1950
Doğum Yeri:New York

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Genellikle 'Bard of the Bronx' lakabıyla bilinmektedir. Ay Çarpması (1987), Şüphe (2008) ve Congo (1995) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Wild Mountain Thyme
2008 Şüphe
1990 Joe Yanardağa Karşı

Yapımcı

1987 Five Corners

Senaryo

2021 Wild Mountain Thyme
2019 The Red Coat (Kısa Film)
2018 The Portuguese Kid
2008 Şüphe
2006 The Red Coat (Kısa Film)
2002 Papillons de nuit
1995 Congo
1993 The Thief and the Cobbler
1993 We're Back! A Dinosaur's Story
1993 Yaşamak İçin
1990 Joe yanardağa karşı
1989 The January Man
1987 Ay çarpması
1987 Five Corners

Televizyon

2019 Great Performances
2002 Live from Baghdad (TV Filmi)
1993 Danny i Roberta (TV Filmi)

Oyuncu

2006 The Hottest State
1993 Robot in the Family
1988 Crossing Delancey

Görev Aldığı Yapımlar

John Patrick Shanley Fotoğrafları

John Patrick Shanley Fotoğrafları John Patrick Shanley Fotoğrafları John Patrick Shanley Fotoğrafları John Patrick Shanley Fotoğrafları John Patrick Shanley Fotoğrafları