John Stalberg Jr.

John Stalberg Jr.
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kritik Karar (1996), Limbo ve Kripto Vurgun (2019) fimleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kripto Vurgun
2010 High School
2008 Cobra Starship: Placer Culpable (Kısa Video)
2008 Cobra Starship: Guilty Pleasure (Kısa Video)
2005 Mr. Dramatic (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Kripto Vurgun
2010 High School
2005 Mr. Dramatic (Kısa Film)

Senaryo

2010 High School
2005 Mr. Dramatic (Kısa Film)

Oyuncu

2010 High School (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

John Stalberg Jr. Fotoğrafları

John Stalberg Jr. Fotoğrafları John Stalberg Jr. Fotoğrafları John Stalberg Jr. Fotoğrafları John Stalberg Jr. Fotoğrafları John Stalberg Jr. Fotoğrafları