Jon Knautz

Jon Knautz
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :25.12.1979
Doğum Yeri:Ontario

Kanadalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

1999 yılında Holy Trinity Catholic Secondary School'dan mezun oldu. Sinemaya ilk kez 2002 yılında Apt. 310 isimli kısa filmi yöneterek giriş yaptı. 2004 yılında Teen Massacre kısa filminin senarist, yapımcı ve yönetmenliğini yaparak senarist ve yapımcılığa da el attı. Jack Brooks: Monster Slayer (2007), Mabet (2010) ve Girlhouse (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Two Shallow Graves: The McStay Family Murders (Belgesel)
2018 The Cleaning Lady
2016 The Cleaning Lady (Kısa Film)
2015 Viper (Kısa Film)
2015 Goddess of Love
2014 Girlhouse
2013 Blue Jay (Kısa Film)
2010 Old West (Kısa Film)
2010 Mabet
2007 Jack Brooks: Monster Slayer
2007 Moment of Truth (Kısa Film)
2005 The Other Celia (Kısa Film)
2005 Still Life (Kısa Film)
2004 Teen Massacre (Kısa Film)
2002 Apt. 310 (Kısa Film)

Yapımcı

2020 Two Shallow Graves: The McStay Family Murders (Belgesel)
2018 The Cleaning Lady
2016 The Cleaning Lady (Kısa Film)
2015 Goddess of Love
2013 Blue Jay (Kısa Film)
2004 Teen Massacre (Kısa Film)

Senaryo

2018 The Cleaning Lady
2016 The Cleaning Lady (Kısa Film)
2015 Viper (Kısa Film)
2015 Goddess of Love
2010 Old West (Kısa Film)
2010 Mabet
2007 Jack Brooks: Monster Slayer
2007 Moment of Truth (Kısa Film)
2005 The Other Celia (Kısa Film)
2004 Teen Massacre (Kısa Film)
2002 Apt. 310 (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Jon Knautz Fotoğrafları

Jon Knautz Fotoğrafları Jon Knautz Fotoğrafları Jon Knautz Fotoğrafları Jon Knautz Fotoğrafları Jon Knautz Fotoğrafları