Jon S. Baird

Jon S. Baird
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1972
Doğum Yeri:Aberdeen

İskoç senarist, yapımcı ve yönetmen.

Senarist, yapımcı ve yönetmen olarak görev aldığı yapımlarda aralarında Martin Scorsese, Danny Boyle, Jim Carrey, Mick Jagger ve Terence Winter'in de bulunduğu birçok ünlü isimle çalışma imkanı bulmuştur. Pislik (2013), Vinly (2016) filmleri ve Babylon (2014), It's a Casual Life (2003) dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Stan & Ollie
2013 Pislik
2008 Cass
2003 It's a Casual Life (Kısa Film)

Televizyon

2017 I'm Dying Up Here
2016 Feed the Beast
2016 Vinyl
2014 Babylon (Mini Dizi)
2002 The State We're In

Yapımcı

2013 Pislik
2008 Cass
2005 Yeşil Sokak Holiganları
2003 It's a Casual Life (Kısa Film)

Televizyon

2001 The RDA
1999 Patrick Kielty... Almost Live!

Senaryo

2013 Pislik
2008 Cass
2003 It's a Casual Life (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Jon S. Baird Fotoğrafları

Jon S. Baird Fotoğrafları Jon S. Baird Fotoğrafları Jon S. Baird Fotoğrafları Jon S. Baird Fotoğrafları Jon S. Baird Fotoğrafları