Jon Watts

Jon Watts
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :28.6.1981
Doğum Yeri:Kolorado

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Polis Arabası (2015), Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017) ve The Onion News Network (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Örümcek Adam: Evden Uzakta
2017 Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2015 Polis Arabası
2014 Clown
2014 Our RoboCop Remake
2013 Beverly Loscheider (Kısa Film)
2011 Swedish House Mafia: Save The World (Kısa Film)
2010 Death Cab for Cutie: Soul Meets Body (Kısa Film)
2010 Fatboy Slim: Wonderful Night (Kısa Film)
2010 Jewish Santa Is Coming (Kısa Film)
2010 TV on the Radio: Wolf Like Me (Kısa Film)
2010 Clown (Kısa Film)
2009 The Spinto Band: Oh, Mandy (Kısa Film)
2006 The Willowz: Seeinsquares (Video)
2006 Fatboy Slim: That Old Pair of Jeans - Version 1 (Kısa Video)
2005 Head Automatica: Beating Heart Baby (Kısa Video)
2005 The Invisible Dog (Kısa Film)
2004 Fatboy Slim: The Joker (Kısa Video)
2001 Clay Pride: Being Clay in America (Kısa Film)

Televizyon

2012 The Onion News Network
2012 Eugene! (TV Filmi)
2011 The Fuzz
2011 Onion SportsDome
2008 The Scariest Show on Television (TV Filmi)

Yapımcı

2016 Children
2015 Polis Arabası
2014 The Last of the Great Romantics
2012 First Winter
2011 Magic Valley
2011 Natural Selection
2010 Clown (Kısa Film)

Televizyon

2014 The Fuzz
2012 Eugene! (TV Filmi)
2011 The Onion News Network
2010 Reggie Watts: Why $#!+ So Crazy?
2008 Atom TV
2008 The Scariest Show on Television (TV Filmi)

Senaryo

2017 Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2015 Polis Arabası
2014 Clown
2010 Clown (Kısa Film)
2005 The Invisible Dog (Kısa Film)
2001 Clay Pride: Being Clay in America (Kısa Film)

Televizyon

2012 Eugene! (TV Filmi)
2011 The Fuzz

Oyuncu

2015 Creative Control
2008 I Can See You

Görev Aldığı Yapımlar

Jon Watts Fotoğrafları

Jon Watts Fotoğrafları Jon Watts Fotoğrafları Jon Watts Fotoğrafları Jon Watts Fotoğrafları Jon Watts Fotoğrafları