Jonathan Levine

Jonathan Levine
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :18.6.1976
Doğum Yeri:New York

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Wackness (2008), Şansa Bak (2011) ve Snatched (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Brooklyn Castle
2019 Long Shot
2017 Snatched
2015 The Night Before
2013 Sıcak Kalpler
2011 Şansa Bak
2008 The Wackness
2006 Vahşet Partisi
2005 Love Bytes (Kısa Belgesel)
2004 Shards (Kısa Film)

Televizyon

2017 I'm Dying Up Here
2014 Rush
2013 The Screen Junkies Show
2010 How to Make It in America

Yapımcı

2016 Mike ve Dave: Ahh Bir Sevgili Yapsak

Televizyon

2014 Rush

Senaryo

2015 The Night Before
2013 Sıcak Kalpler
2009 The Weight (Kısa Film)
2008 The Wackness
2005 Love Bytes (Kısa Belgesel)
2004 Shards (Kısa Film)

Televizyon

2014 Rush
2013 The Screen Junkies Show

Görev Aldığı Yapımlar

Jonathan Levine Fotoğrafları

Jonathan Levine Fotoğrafları Jonathan Levine Fotoğrafları Jonathan Levine Fotoğrafları Jonathan Levine Fotoğrafları Jonathan Levine Fotoğrafları