Jonathan Rosenthal

Jonathan Rosenthal
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :6.8.1988
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu, senarist ve yapımcı.

Tam adı Jonathan Arwin Soper Rosenthal'dir. Seventy-Nine (2013), American Woman (2018), Gossamer Folds (2020) ve Tek Başına (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Suppression
2020 Gossamer Folds
2020 Tek Başına
2018 Sophie (Kısa Film)
2018 All Square
2018 Desolate
2017 Treasure Hunters
2017 Easy Money (Kısa Film)
2016 End of a Gun
2015 Molly (Kısa Film)
2015 The Pinhole Affect (Kısa Film)
2014 Starcrossed
2013 Special Agent Kids
2013 Seventy-Nine
2013 Quarantine L.A.
2011 Gasp

Televizyon

2019 Broker (Kısa Film)
2017 ODDitions
2016 Behind the Blinds Aka Filmmaking 101

Yapımcı

2021 The Suppression
2020 Gossamer Folds
2020 Tek Başına
2018 American Woman
2018 All Square
2018 Desolate
2015 Molly (Kısa Film)
2015 The Pinhole Affect (Kısa Film)
2011 Gasp

Senaryo

2018 Desolate
2015 The Pinhole Affect (Kısa Film)

Televizyon

2017 ODDitions

Görev Aldığı Yapımlar

Jonathan Rosenthal Fotoğrafları

Jonathan Rosenthal Fotoğrafları Jonathan Rosenthal Fotoğrafları Jonathan Rosenthal Fotoğrafları Jonathan Rosenthal Fotoğrafları Jonathan Rosenthal Fotoğrafları