Jorge Mautner

Jorge Mautner
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.1.1941
Doğum Yeri:Rio de Janeiro

Brezilyalı şarkıcı, söz yazarı, kemancı, oyuncu, şair, senarist ve yönetmen.

Sahnede Jorge Mautner ismini kullansa da asıl ismi Henrique George Mautner'dir.

Filmografi

2017 Como Nossos Pais
2005 Casa de Areia
1989 Festa
1981 O Olho Mágico do Amor
1975 Carnaval de Lama
1972 O Demiurgo
1970 Jardim de Guerra
1965 Choque de Sentimentos

Senarist

1992 Você Decide (TV Dizisi)
1970 Jardim de Guerra (Hikaye) 

Yönetmen

1972 O Demiurgo

Görev Aldığı Yapımlar

Jorge Mautner Fotoğrafları

Jorge Mautner Fotoğrafları Jorge Mautner Fotoğrafları Jorge Mautner Fotoğrafları Jorge Mautner Fotoğrafları Jorge Mautner Fotoğrafları