Jorge Román

Jorge Román
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Arjantinli oyuncu.

El bonaerense (2002), La clave del diablo (2002) ve Cennetin Külleri (1997) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Matar a un Muerto
2019 Monos
2017 Zama
2017 Vigilia
2015 Los del suelo
2014 Chowman (Kısa Film)
2012 Bienaventurados (Kısa Film)
2011 Ulises
2011 Como una guerrera (Kısa Film)
2010 El padre, la madre, el perro y sus hermanos (Kısa Film)
2009 Las pelotas (Kısa Film)
2009 Campo Cerezo
2007 La león
2005 Nordeste
2005 Mi Mejor Enemigo
2004 Potrero (Kısa Film)
2004 La mentira (Kısa Film)
2002 Heroes del silencio
2002 El bonaerense
2000 Felicidades
1999 Ángel, la diva y yo
1997 Cennetin Külleri
1996 Sol de otoño

Televizyon

2019 Monzón
2005 Mujeres asesinas
2004 Tiempo final
2004 Padre Coraje
2002 Infieles (Mini Dizi)
1999 Trillizos, ¡dijo la partera!
1998 Plaza Alta
1997 Archivo negro (Mini Dizi)

Video Oyunu

2008 Grand Theft Auto IV (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Jorge Román Fotoğrafları

Jorge Román Fotoğrafları Jorge Román Fotoğrafları Jorge Román Fotoğrafları Jorge Román Fotoğrafları Jorge Román Fotoğrafları