Joseph Cross

Joseph Cross
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.05.1986
Doğum Yeri:New Jersey

ABD'li oyuncu.

Tam adı Joseph Michael Cross'tur. 1997 yılında bir Disney projesi olan Northern Lights isimli filmle televizyon dünyasına atılmıştır. Bu filmle çok hızlı bir çıkış yakalayan Joseph Cross eleştirmenlerin gözünde gelecek vaat eden oyuncular arasında yerini almıştır. Running with Scissors (2006), Milk (2008), Lincoln (2012) ve Atalarımızın Bayrakları (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Stay at Conder Beach
2021 Soggy Bottom
2020 Mank
2017 Tilt
2017 Everything Beautiful Is Far Away
2016 The Last Film Festival
2015 The Automatic Hate
2014 Last Weekend
2013 Düş ve Gerçek
2012 Mine Games
2012 Lincoln
2012 Art Machine
2011 The Last Days
2011 Kibar Soyguncu
2011 Born to Race (Video)
2009 Falling Up
2008 Öldür.com
2008 Milk
2006 Running with Scissors
2006 Atalarımızın Bayrakları
2005 Strangers with Candy
2005 Homecoming
1998 Wide Awake
1998 Son Umut
1998 Jack Frost

Televizyon

2018 Medal of Honor (Belgesel)
2017 Mindhunter
2017 Büyük Küçük Yalanlar
2015 Elementary
2005 Law & Order
2004 Smallville
2004 Law & Order: Special Victims Unit
2003 The O'Keefes
2003 New York 911
2001 As the World Turns
2000 The Spring (TV Filmi)
1998 Saint Maybe (TV Filmi)
1998 Touched by an Angel
1997 Dellaventura
1997 Northern Lights (TV Filmi)

Yönetmen

2011 The Last Days

Yapımcı

2019 Summer Night
2011 The Last Days

Görev Aldığı Yapımlar

Joseph Cross Fotoğrafları

Joseph Cross FotoğraflarıJoseph Cross FotoğraflarıJoseph Cross FotoğraflarıJoseph Cross FotoğraflarıJoseph Cross Fotoğrafları