Joseph Kosinski

Joseph Kosinski
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :3.5.1974
Doğum Yeri:Iowa

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tron Efsanesi (2010), Oblivion (2013) ve Korkusuzlar (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Top Gun: Maverick
2018 Taco Bell: Web of Fries (Kısa Video)
2017 Korkusuzlar
2017 The Dig (Kısa Film)
2013 Oblivion
2010 Tron Efsanesi
2006 Gears of War: Mad World (Kısa Video)

Yapımcı

2013 Oblivion

Senaryo

2017 The Dig (Kısa Film)
2013 Oblivion

Görev Aldığı Yapımlar

Joseph Kosinski Fotoğrafları

Joseph Kosinski Fotoğrafları Joseph Kosinski Fotoğrafları Joseph Kosinski Fotoğrafları Joseph Kosinski Fotoğrafları Joseph Kosinski Fotoğrafları