Josh Cooley

Josh Cooley
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li dublaj sanatçısı, animatör, senarist ve yönetmen.

Oyuncak Hikayesi 4 (2019), Ters Yüz (2015) ve Yukarı Bak (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Oyuncak Hikayesi 4
2015 Riley's First Date? (Kısa Video)
2009 George and A.J. (Kısa Video)

Senaryo

2015 Riley's First Date? (Kısa Video)
2015 Ters Yüz
2011 Small Fry (Kısa Film)
2009 George and A.J. (Kısa Video)

Seslendirme

2015 Disney Infinity 3.0 (Video Oyunu)
2015 Riley's First Date? (Kısa Video)
2015 Ters Yüz
2011 Small Fry (Kısa Film)
2009 Yukarı Bak

Televizyon

2013 Toy Story of Terror (Kısa Film)
2013 Tales from Radiator Springs
2010 Mater's Tall Tales

Görev Aldığı Yapımlar

Josh Cooley Fotoğrafları

Josh Cooley Fotoğrafları Josh Cooley Fotoğrafları Josh Cooley Fotoğrafları Josh Cooley Fotoğrafları Josh Cooley Fotoğrafları