Josh Gad

Josh Gad
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :23.2.1981
Doğum Yeri:Hollywood, Florida

ABD'li aktör, senarist ve yapımcı.

Karlar Ülkesi (2013), Pixels (2015) ve Güzel ve Çirkin (2017) filmleriyle tanınmıştır. 2008 yılından beri Ida Darvish ile evlidir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografisi

2019 Frozen 2 (Seslendirme)
2019 The Angry Birds Movie 2 (Seslendirme)
2019 A Dog's Journey (Seslendirme)
2019 Artemis Fowl
2019 Little Monsters
2017 Olaf's Frozen Adventure (Kısa Film - Seslendirme)
2017 Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Marshall
2017 Güzel ve Çirkin
2017 A Dog's Purpose (Seslendirme)
2016 Angry Birds (Seslendirme)
2015 Karlar Ülkesi: Kutlama (Kısa Film – Seslendirme)
2015 Pixels
2015 Çılgın Düğün
2014 Aloe Blacc: Can You Do This (Kısa Video)
2014 Keşke Burada Olsam
2013 Karlar Ülkesi (Seslendirme)
2013 Genç Çıraklar
2013 Jobs
2012 Thanks for Sharing
2012 Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Seslendirme)
2012 She Wants Me
2011 Mardi Gras: Spring Break
2010 Breakup in a Noisy Diner (Kısa Video)
2010 Aşk Sarhoşu
2010 Çılgın Köpek (Seslendirme)
2009 Big Guy (Kısa Film)
2009 The Lost Nomads: Get Lost!
2009 Crossing Over
2008 The Rocker
2008 21
2007 Razortooth (Video)
2007 Watching the Detectives
2002 Mary and Joe

Televizyon

2018 Bob's Burgers (Seslendirme)
2017 South Park (Seslendirme)
2017 Star Wars Asiler (Seslendirme)
2016 Prenses Sofia (Seslendirme)
2016 Angry Birds: Bachelorette Sneak Peek Media Promotion (TV Filmi)
2016 Lego Frozen Northern Lights (Mini Dizi – Seslendirme)
2015 TripTank (Seslendirme)
2015 The Comedians
2015 New Girl
2014 Fineas ve Förb (Seslendirme)
2014 Gigi: Almost American
2014 Gigi: Almost American - Season Two (TV Filmi)
2013 1600 Penn
2011 Good Vibes (Seslendirme)
2011 The Daily Show
2011 Modern Family
2011 Californication
2010 The Cleveland Show (Seslendirme)
2010 Bored to Death
2009 Woke Up Dead
2009 Numb3rs
2009 Party Down
2009 No Heroics (TV Filmi)
2009 Waiting to Die (TV Filmi)
2009 Rent Control (TV Filmi)
2008 American Dad! (Seslendirme)
2008 Back to You
2005 ER

Video Oyunları (Seslendirme)

2019 Kingdom Hearts III
2015 Disney Infinity 3.0
2012 MIB: Alien Crisis

Tiyatro

2005 The 25th Annual Putnam County Spelling Bee
2011 The Book of Mormon

Yapımcı

2009 The Lost Nomads: Get Lost!

Televizyon

2017 South Park
2015 The Comedians
2014 Gigi: Almost American - Season Two (TV Filmi)
2013 1600 Penn
2011 Gigi: Almost American

Senaryo

2009 The Lost Nomads: Get Lost!

Televizyon

2014 Gigi: Almost American - Season Two (TV Filmi)
2014 Gigi: Almost American
2013 1600 Penn
2009 Rent Control (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Josh Gad Fotoğrafları

Josh Gad Fotoğrafları Josh Gad Fotoğrafları Josh Gad Fotoğrafları Josh Gad Fotoğrafları Josh Gad Fotoğrafları