Josh Hutcherson

Josh Hutcherson
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :12.10.1992
Doğum Yeri:Kentucky

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.


Tam adı Joshua Ryan Hutcherson'dır. Kariyerine küçük televizyon rolleri ile başlamıştır. 2005 yılında Little Manhattan ve Zathura filmlerinde, 2006 yılında RV, 2007 yılında bir aile macerası olan Firehouse Dog'da, uyarlama bir film olan Bridge to Terabithia'da, Jules Verne'nin Dünyanın Merkezine Yolculuk kitabından uyarlanmış ve kitapla aynı adı taşıyan macera filminde rol almıştır. 30 Mart 2008 yılında Young Artist Award adlı ödülü almıştır.

House Blend (2002), Becoming Glen (2002) ve The Winner (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Foster the People: Worst Nites (Kısa Video)
2018 West Coast Massive: High & Low (Kısa Video)
2017 Ape (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Ape (Kısa Film)
2017 Crowbar Smile (Kısa Film) 
2017 Honor Council (Kısa Film) 
2017 Lyra (Kısa Film) 
2016 Boy in a Backpack (Kısa Film) 
2015 The Rusted (Kısa Film) 
2014 Escobar: Kayıp Cennet
2011 Detention

Televizyon

2019 Future Man

Senaryo

2018 Foster the People: Worst Nites (Kısa Video)

Oyuncu

2019 The Long Home
2019 Cehennem Gecesi
2018 Karlar Prensi Elliot (Seslendirme)
2017 Ape (Kısa Film)
2017 Felaket Sanatçı
2017 Trajedi Kızları
2016 Bitmeyen Kavga
2016 DJ Snake and Bipolar Sunshine: Middle (Kısa Video)
2015 Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 The Rusted (Kısa Film)
2014 Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Escobar: Kayıp Cennet
2013 Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak
2013 Doğal Kahramanlar (Seslendirme)
2012 Açlık Oyunları
2012 Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Havana'da 7 Gün
2012 Operasyon: Kızıl Şafak
2012 The Forger
2011 Detention
2010 İki Kadın, Bir Erkek
2010 The Third Rule (Kısa Film)
2009 Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
2008 Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Winged Creatures
2007 Firehouse Dog
2007 Terabithia Köprüsü
2006 RV
2005 Kicking & Screaming
2005 Little Manhattan
2005 Zathura: Bir Uzay Macerası
2004 Kutup Ekspresi
2004 Motocross Kids
2004 One Last Ride
2004 Yürüyen Şato (Seslendirme)
2003 Görkemli Hayatım

Televizyon

2019 Future Man
2019 Paquita Salas
2019 Ultraman (Seslendirme)
2004 Eddie's Father (TV Filmi)
2004 Justice League Unlimited (Seslendirme)
2004 Party Wagon (TV Filmi - Seslendirme)
2003 Line of Fire
2003 Miracle Dogs (TV Filmi)
2003 The Division
2003 Wilder Days (TV Filmi)
2002 Becoming Glen (TV Filmi)
2002 ER
2002 House Blend (TV Filmi)

Video Oyunları

2008 Adventure at the Center of the Earth (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Josh Hutcherson Fotoğrafları

Josh Hutcherson Fotoğrafları Josh Hutcherson Fotoğrafları Josh Hutcherson Fotoğrafları Josh Hutcherson Fotoğrafları Josh Hutcherson Fotoğrafları