Joshua Jackson

Joshua Jackson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.6.1978
Doğum Yeri:Vancouver

Joshua Carter Jackson (d. 11 Haziran 1978, Vancouver, Britanya Kolumbiyası), Kanadalı-Amerikan oyuncu. Adını, 1998-2003 arası yayımlanan Dawson's Creek adlı dizideki Pacey Witter rolüyle duyurdu.

2008 yılının favori dizisi Fringe'de(2008-2013) Peter Bishop adıyla başrol oynamıştır.

Filmografi

    Payoff (1991)
    Crooked Hearts (1991)
    The Mighty Ducks (1992)
    Digger (1993)
    D2: The Mighty Ducks (1994)
    Andre (1994)
    Magic in the Water (1995)
    D3: The Mighty Ducks (1996)
    Champs (1996) (TV series)
    Robin of Locksley (1996)
    Ronnie and Julie (1997)
    On the Edge of Innoncence (1997) (TV movie)
    Scream 2 (1997)
    Dawson's Creek (1998 - 2003) (TV series)
    Apt Pupil (1998)
    Urban Legend (1998)
    Cruel Intentions (1999)
    Muppets from Space (1999) (uncredited cameo with Katie Holmes)
    Gossip (2000)
    The Skulls (2000)
    Ocean's Eleven (2001)
    The Safety of Objects (2001)
    Lone Star State of Mind (2002)
    The Laramie Project (2002)
    I Love Your Work (2003)
    Cursed (2005)
    Racing Stripes (2005) (voice)
    Americano (2005)
    Aurora Borealis (2005)
    The Shadow Dancer (aka Shadows in the Sun) (2005)
    Bobby (2006)
    Battle in Seattle (2007)
    Shutter (2008)
    Fringe (2008 -) (TV series)
    One Week (2009)

Görev Aldığı Yapımlar

Joshua Jackson Fotoğrafları

Joshua Jackson Fotoğrafları Joshua Jackson Fotoğrafları Joshua Jackson Fotoğrafları Joshua Jackson Fotoğrafları Joshua Jackson Fotoğrafları