Joshua Leonard

Joshua Leonard
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.6.1975
Doğum Yeri:Teksas

ABD'li aktör, senarist ve yönetmen. 

Tam adı Joshua Granville Leonard'dır. Blair Cadısı (1999) filmindeki rolüyle tanınmaya başlandı. Ayrıca Madhouse (2004), The Shaggy Dog (2006), Higher Ground (2011), The Motel Life (2012), Snake and Mongoose (2013), Eğer Yaşarsam (2014), The Town That Dreaded Sundown (2014) ve 6 Years (2015) filmlerinde de oynadı.

Houston, Texas'ta doğan Leonard'ın annesi yazar Joann, babası Pennsylvania Devlet Üniversitesi'nde tiyatro proseförü olan Robert Leonard'dır. State College, Pennsylvania'da büyüdü. General Educational Development (GED) sınavını kazandı ve Chiapas, Meksika'ya giderek burada ilkokulu okudu ve antropolojik bir enstitüye gönüllü oldu. Leonard, bir müddet Seattle ve Londra'da yaşadı ve 19 yaşında New York'a yerleşmeden önce burada fotoğrafçılıkla ilgilendi.

Filmografi

2018 Unsane
2016 Teenage Cocktail
2015 6 Years
2014 Among Ravens
2014 If I Stay
2014 The Town That Dreaded Sundown
2014 WildLike
2014 The Ever After
2013 Clutter
2013 Snake and Mongoose
2012 The Motel Life
2011 Higher Ground
2011 Shark Night
2011 The Lie (Ayrıca Senarist ve Yönetmen)
2010 Bitter Feast
2010 The Freebie
2009 Humpday
2008 Quid Pro Quo
2008 Prom Night
2008 20 Years After
2008 Expecting Love
2007 Country Remedy
2006 The Death and Life of Bobby Z
2006 Hatchet
2006 The Shaggy Dog
2005 Shooting Livien
2005 A Year and a Day
2004 Madhouse
2004 Larceny
2003 Down with the Joneses
2003 Two Days
2003 Scorched
2002 Deuces Wild
2001 Things Behind the Sun
2001 Cubbyhouse
2000 In the Weeds
2000 Men of Honor
1999 The Blair Witch Project
1999 The Blur of Insanity

Televizyon

2017 Startup
2016 Heartbeat
2015 Down Dog (TV Filmi)
2015 Togetherness
2015 Bates Motel
2014 True Detective
2014 Scorpion
2012 The Finder
2012 The Producer
2012 Touch
2012 The Mob Doctor
2011 Criminal Minds
2010 United States of Tara
2009 Hung
2006 Numbers
2006 Bones
2005 CSI: Miami
2004 NYPD Blue
2004 CSI: NY
2002 Live from Baghdad (TV Filmi)
2000 Sacrifice (TV Filmi)
2000 The Outer Limits

Görev Aldığı Yapımlar

Joshua Leonard Fotoğrafları

Joshua Leonard Fotoğrafları Joshua Leonard Fotoğrafları Joshua Leonard Fotoğrafları Joshua Leonard Fotoğrafları Joshua Leonard Fotoğrafları