Judd Apatow

Judd Apatow
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :6.12.1967
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Güney Karolina Üniversitesi Senaryo Yazarlığı bölümü mezunudur. Girls (2012), Kaza Kurşunu (2007) ve 40 Yıllık Bekâr (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 The King of Staten Island
2017 May It Last: A Portrait of the Avett Brothers (Belgesel)
2015 Aşk Kazası
2012 Eyvah Yaş 40
2011 Judd Apatow Presents... (Kısa Video)
2010 I Am Harry Potter (Kısa Film)
2010 Judd Apatow's All-Star Part 2 (Kısa Film)
2009 Matrak Adamlar
2007 The Hills with James Franco and Mila Kunis (Kısa Video)
2007 Kaza Kurşunu
2005 40 Yıllık Bekâr

Televizyon

2018 The Zen Diaries of Garry Shandling (Belgesel)
2018 Love
2017 Crashing
2016 30 for 30 (Belgesel Dizi)
2013 Vanity Fair: Decades (Mini Belgesel)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education 
2003 Undeclared
2001 North Hollywood (TV Filmi)
2000 Freaks and Geeks
1998 The Larry Sanders Show

Yapımcı

2020 The King of Staten Island
2020 Voices of Parkland (Belgesel)
2018 Loudon Wainwright III: Surviving Twin
2018 Aşktan Kaçılmaz
2017 The Big Sick
2017 May It Last: A Portrait of the Avett Brothers (Belgesel)
2016 Popstar: Asla Durma
2016 Pee-wee's Big Holiday
2016 I Had a Dream (Kısa Film)
2015 Aşk Kazası
2014 The Avett Brothers: Morning Song (Kısa Video)
2013 Anchorman 2: Efsane Devam Ediyor
2013 Begin Again
2012 Wanderlust
2012 Uzatmalı Nişanlım
2012 Eyvah Yaş 40
2011 Aziz Ansari: Looking for Work (Kısa Film)
2011 Nedimeler
2010 Zorlu Görev
2010 I Am Harry Potter (Kısa Film)
2009 Matrak Adamlar
2009 Fi Tarihi
2009 Acting with James Franco (Kısa Video)
2008 Üşütük Kafalar
2008 Step Brothers
2008 Son Çare Bodyguard
2008 Aşkzede
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 The Hills with James Franco and Mila Kunis (Kısa Video)
2007 Kaza kurşunu
2007 Çok Fena
2006 The TV Set
2006 Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
2006 American Storage (Kısa Film)
2005 Kicking & Screaming
2005 40 Yıllık Bekâr
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (Video)
2004 Anchorman: O Bir Efsane
1996 Çılgın Fanatikler
1996 Baş Belası
1995 Ağır Toplar
1992 Crossing the Bridge

Televizyon

2019 Gary Gulman: The Great Depresh (TV Filmi)
2018 The Zen Diaries of Garry Shandling (Belgesel)
2018 Crashing
2018 Love
2017 Judd Apatow: The Return
2017 Jerry Before Seinfeld
2017 Chris Gethard: Career Suicide (Belgesel)
2017 Girls
2016 Pete Holmes: Faces and Sounds
2016 Hannibal Buress: Hannibal Takes Edinburgh
2016 30 for 30 (Belgesel Dizi)
2011 Funny or Die Presents...
2009 Raaaaaaaandy! (Mini Dizi)
2009 Funny People: HBO Behind the Comedy (TV Filmi)
2004 2004 MTV Movie Awards
2003 Sick in the Head (TV Filmi)
2003 Life on Parole (TV Filmi)
2003 Undeclared
2001 North Hollywood (TV Filmi)
2000 Freaks and Geeks
1998 The Larry Sanders Show
1995 The Ben Stiller Show
1994 The Critic
1993 Tom Arnold: The Naked Truth 3 (Belgesel)
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2 (Belgesel)
1992 The Road Warriors (TV Filmi)
1992 Roseanne Arnold
1991 Jim Carrey: Unnatural Act

Senaryo

2020 The King of Staten Island
2012 Eyvah Yaş 40
2010 I Am Harry Potter (Kısa Film)
2010 Judd Apatow's All-Star Video Part 2 (Kısa Film)
2009 Matrak Adamlar
2008 Üşütük Kafalar
2008 Zohan'a Bulaşma
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 The Hills with James Franco and Mila Kunis (Kısa Video)
2007 Kaza kurşunu
2005 Dick ve Jane İş Başında
2005 40 Yıllık Bekâr
1996 Çılgın Fanatikler
1995 Ağır Toplar

Televizyon

2018 Love
2018 Crashing
2017 Judd Apatow: The Return
2017 Girls
2015 Simpson Ailesi
2011 Funny or Die Presents...
2010 Aziz Ansari: Intimate Moments for a Sensual Evening
2009 Raaaaaaaandy! (Min Dizi)
2009 Yo Teach...! (Mini Dizi)
2004 The 56th Annual Primetime Emmy Awards
2003 Undeclared
2003 Life on Parole (TV Filmi)
2003 Sick in the Head (TV Filmi)
2001 North Hollywood (TV Filmi)
2000 The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
2000 Freaks and Geeks
1998 The Larry Sanders Show
1996 The American Film Institute Salute to Clint Eastwood
1995 The Ben Stiller Show
1995 The Critic
1995 The TV Wheel (TV Filmi)
1994 The 36th Annual Grammy Awards
1993 The 35th Annual Grammy Awards
1993 Tom Arnold: The Naked Truth 3
1993 Comic Relief: Baseball Relief '93 (TV Filmi)
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2
1992 The Road Warriors (TV Filmi)
1992 Class Clowns (TV Filmi)
1991 The 33rd Annual Grammy Awards
1991 Tom Arnold: The Naked Truth
1990 The 32nd Annual Grammy Awards

Oyuncu

2017 Felaket Sanatçı
2017 Sandy Wexler
2011 Hayvan Bakıcısı (Seslendirme)
2010 I Am Harry Potter (Kısa Film - Seslendirme)
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (Video)
2004 Anchorman: O Bir Efsane
1995 Ağır Toplar

Televizyon

2017 Lady Dynamite
2014 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2006 Help Me Help You
1995 NewsRadio (Seslendirme)
1994 The Critic (Seslendirme)
1992 The Ben Stiller Show

Görev Aldığı Yapımlar

Judd Apatow Fotoğrafları

Judd Apatow Fotoğrafları Judd Apatow Fotoğrafları Judd Apatow Fotoğrafları Judd Apatow Fotoğrafları Judd Apatow Fotoğrafları