Julia Faure

Julia Faure
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.2.1977

Fransız oyuncu.

Cesaretin Var mı Aşka? (2003), Camille Redouble (2012) ve Sauvage innocence (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Eléonore
2019 Une habitude de jeune homme (Kısa Film)
2019 Deri Ceket
2018 Petites filles (Kısa Film)
2017 Tout nous sépare
2016 Tout de suite maintenant
2016 Les naufragés
2014 Pause
2014 Jardin d'hiver (Kısa Film)
2014 Yatak Dersleri
2013 Ma nuit n'est pas la vôtre (Kısa Film)
2013 Océan (Kısa Film)
2012 Camille redouble
2011 La dernière nuit (Kısa Film)
2009 An Organization of Dreams
2009 Alice & the Bear (Kısa Film)
2006 Incontrôlable
2006 Le funambule (Kısa Film)
2005 Les invisibles
2004 Ce qui nous lie (Kısa Film)
2004 Process
2003 Cesaretin Var mı Aşka?
2003 Julia et les hommes (Kısa Film)
2001 Sauvage innocence

Televizyon

2019 Mytho
2019 Le Grand Bazar
2019 La forêt d'argent (TV Filmi)
2018 J'ai 2 amours (Mini Dizi)
2016 La Face (TV Filmi)
2014 Truffaut au présent: Actrices (Kısa Film)
2012 Au nom de la vérité

Görev Aldığı Yapımlar

Julia Faure Fotoğrafları

Julia Faure Fotoğrafları Julia Faure Fotoğrafları Julia Faure Fotoğrafları Julia Faure Fotoğrafları Julia Faure Fotoğrafları