Julia Sarah Stone

Julia Sarah Stone
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.11.1997
Doğum Yeri:Vancouver

Kanadalı oyuncu.

Honey Bee (2018), Weirdos (2016) ve The Killing (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Before the World Set on Fire
2022 Unicorn Code (Kısa Film)
2020 Under the Weather
2020 Three Across (Kısa Film)
2020 The Quieting (Kısa Film)
2020 The Marijuana Conspiracy
2020 Come True
2020 An Introvert's Guide to High School
2020 Marlene
2018 Honey Bee
2017 Allure
2017 The Space Between
2016 Your Mother and I (Kısa Film)
2016 Weirdos
2016 Invisible
2015 Unearthing
2015 Falling Skies
2015 Every Thing Will Be Fine
2014 Wet Bum
2014 Rattlesnake (Kısa Film)
2013 Heart of Dance
2013 Calling Out Fire (Kısa Film)
2012 Vampir Köpek
2012 Crushed (Kısa Film)
2011 Zombie Jesus (Kısa Film)
2011 Sunday's Child (Kısa Film)
2011 She's a Soul Man (Kısa Film)
2011 Ellipse (Kısa Film)
2011 Dolly Parton, ma mère et moi
2009 A Brush of Red (Kısa Film)

Televizyon

2020 When the Street Lights Go On (Mini Dizi)
2016 Aftermath
2014 How and Why (TV Filmi)
2013 The Killing
2013 Ölüm Tepesi (TV Filmi)
2013 L'Heure de la peur
2012 Residenz
2012 Emily Owens M.D.
2011 Sous l'emprise du pasteur: L'histoire vraie de Mary Winkler (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Julia Sarah Stone Fotoğrafları

Julia Sarah Stone FotoğraflarıJulia Sarah Stone FotoğraflarıJulia Sarah Stone FotoğraflarıJulia Sarah Stone FotoğraflarıJulia Sarah Stone Fotoğrafları