Juliane Block

Juliane Block
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcıve yönetmen.

Emperor (2008), Train Station (2015) ve Ölümcül Temas (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Ölümcül Temas
2018 8 Remains
2015 Train Station
2013 Last Statement (Kısa Film)
2011 Damaged Kung Fu (Kısa Video)
2011 Kinks
2010 Drowning (Kısa Video)
2010 Lutz Heckelmann und sein Bier (Kısa Video)
2010 Unsecured Loan II (Kısa Video)
2009 Ramly at War Begins (Kısa Video)
2008 Emperor
2008 It Could Happen to You (Kısa Film)
2007 Unsecured Loan (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Ölümcül Temas
2018 8 Remains
2015 Train Station
2013 Last Statement (Kısa Film)
2012 The Owner
2011 Damaged Kung Fu (Kısa Video)
2011 Kinks
2010 Drowning (Kısa Video)
2010 Lutz Heckelmann und sein Bier (Kısa Video)
2010 Unsecured Loan II (Kısa Video)
2009 Ramly at War Begins (Kısa Video)
2008 Emperor
2007 Unsecured Loan (Kısa Film)

Televizyon

2017 A Billion to One

Senaryo

2019 Ölümcül Temas
2018 8 Remains
2015 Train Station
2013 Last Statement (Kısa Film)
2011 Damaged Kung Fu (Kısa Video)
2011 Kinks
2010 Drowning (Kısa Video)
2010 Lutz Heckelmann und sein Bier (Kısa Video)
2010 Unsecured Loan II (Kısa Video)
2009 Ramly at War Begins (Kısa Video)
2008 It Could Happen to You (Kısa Film)
2007 Unsecured Loan (Kısa Film)
2004 Killerbus (Kısa Video)

Oyuncu

2011 Kinks
1999 Mutation (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Juliane Block Fotoğrafları

Juliane Block Fotoğrafları Juliane Block Fotoğrafları Juliane Block Fotoğrafları Juliane Block Fotoğrafları