Julie T. Wallace

Julie T. Wallace
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.5.1961
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktris.

Günışığında Suikast (1987), 5. Güç (1997) ve The Life and Loves of a She-Devil (1986) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2016 The Spiritualist
2015 Stag Hunt
2012 Elephants (Kısa Film)
2010 Edge
2010 Cemetery Junction
2008 Rita (Kısa Film)
2008 Hızlı Yarışçı
2006 Provoked: A True Story
2004 Lighthouse Hill
2003 Devil's Harvest
1998 Tehlikenin Pençesinde
1997 5. Güç
1993 Anchoress
1991 The Lunatic
1989 Mack the Knife
1988 Hawks
1987 Günışığında Suikast

Televizyon

2015 Man Down
2013 Big School
2012 Dead Boss
2010 Casualty
2006 Hotel Babylon
2005 Bremner, Bird and Fortune
2004 Catterick
2003 Spine Chillers
2003 Doctors
2002 My Family
2002 Helen West
2001 Dr. Terrible's House of Horrible
2000 Last of the Summer Wine
1999 Sir Bernard's Stately Homes
1999 Adam's Family Tree
1998 Mr. Wymi
1998 Looking After Jo Jo
1997 True Tilda
1996 Neverwhere (Mini Dizi)
1996 Sharpe's Regiment (TV Filmi)
1996 Jo Brand Through the Cakehole
1994 The Detectives
1993 Heartbeat
1993 Lovejoy
1992 The Life and Times of Henry Pratt (Mini Dizi)
1991 Time Riders
1991 Stay Lucky
1991 Selling Hitler (Mini Dizi)
1991 Zorro
1990 The Comic Strip Presents...
1990 Stolen
1989 Mornin' Sarge
1986 The Life and Loves of a She-Devil (Mini Dizi)
1986 Don't Wait Up

Görev Aldığı Yapımlar

Julie T. Wallace Fotoğrafları

Julie T. Wallace Fotoğrafları Julie T. Wallace Fotoğrafları Julie T. Wallace Fotoğrafları Julie T. Wallace Fotoğrafları Julie T. Wallace Fotoğrafları