Juno Temple

Juno Temple
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.7.1989
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktris. 

Tam adı Juno Violet Temple'dır. Black Mass, The Other Boleyn Girl, Wild Child, Atonement, Maleficent, Three Musketeers ve Dark Knight Rises gibi filmlerde aldığı rollerle tanınmıştır. Ayrıca HBO dönemi Vinyl drama dizisinde rol aldı. 2013 yılında BAFTA Rising Star Ödülü'nü kazanmıştır.

Filmografi

2018 Unsane
2017 Wonder Wheel
2017 The Most Hated Woman in America
2017 Pretenders
2017 One Percent More Humid
2016 Away
2015 Safelight
2015 Meadowland
2015 Len and Company
2015 Far from the Madding Crowd
2015 Black Mass
2014 Sin City: A Dame to Kill For
2014 Maleficent
2013 Magic Magic
2013 Lovelace
2013 Horns
2013 Afternoon Delight
2012 The Dark Knight Rises
2012 The Brass Teapot
2012 Small Apartments
2012 Killer Joe
2012 Jack & Diane
2011 The Three Musketeers
2011 Little Birds
2011 Henry
2010 Swerve (Kısa Film)
2010 Kaboom
2010 Greenberg
2010 Dirty Girl
2010 Bastard (Kısa Film)
2009 Year One
2009 St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold
2009 Mr. Nobody
2009 Glorious 39
2009 Cracks
2008 Wild Child
2008 The Other Boleyn Girl
2007 St Trinian's
2007 Atonement
2006 Notes on a Scandal
2000 Pandaemonium

Televizyon

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams
2016 Vinyl
2014 Drunk History

Ödülleri

2013 BAFTA - Yükselen Yıldız Ödülü, Magic Magic

Görev Aldığı Yapımlar

Juno Temple Fotoğrafları

Juno Temple Fotoğrafları Juno Temple Fotoğrafları Juno Temple Fotoğrafları Juno Temple Fotoğrafları Juno Temple Fotoğrafları