Jüri Järvet

Jüri Järvet
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.6.1919
Doğum Yeri:Tallinn

Estonyalı oyuncu.

Doğum adı Grigori Kuznetsov, tam adı Yuri Yevgenyevich Yarvet'tir. Kral Lear (1971), Solaris (1971) ve 'Hukkunud Alpinisti' hotell (1979) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

1995 Tallinna legendid (Kısa Film - Seslendirme)
1993 Tallinn pimeduses
1993 Marraskuun harmaa valo
1993 Lza ksiecia ciemnosci
1992 Luukas
1992 On svoyo poluchit
1992 Vremya vashey zhizni
1991 Rahu tänav
1991 Surmatants
1989 Khronika Satany mladshego
1988 Vernanda (Kısa Film)
1986 Litsom k litsu
1984 Lurich
1983 Nipernaadi
1981 Skazka, rasskazannaya nochyu
1980 Metskannikesed
1979 Külaline (Kısa Film)
1979 Hukkunud Alpinisti' hotell
1977 Karikakramäng
1977 Vremya shit, vremjya lyubit
1976 Suvi
1976 Indrek
1975 Punane viiul
1974 Avariya
1974 Ohtlikud mängud
1974 Tavatu lugu
1973 Ukuaru
1972 Komitet 19-ti
1971 Metskapten
1971 Solaris
1971 Antsyali ardzaganqnere
1971 Korol Lir
1971 Tuulevaikus
1971 Tuuline rand
1969 Viimne reliikvia (Seslendirme)
1969 Hullumeelsus
1968 Myortvyy sezon
1968 Viini postmark
1967 Tütarlaps mustas
1965 Mäeküla piimamees
1964 Põrgupõhja uus Vanapagan
1963 Jäljed
1963 Ühe katuse all
1961 Laulu sõber
1959 Kutsumata külalised
1955 Värav nr. 2 (Kısa Film)
1955 Andruse õnn

Televizyon

1993 Candles in the Dark (TV Filmi)
1990 Filip Traum (TV Filmi)
1989 Chasovshchik i kuritsa (TV Filmi)
1987 Tants aurukatla ümber (TV Filmi)
1986 Mikhaylo Lomonosov (Mini Dizi)
1984 Kapitan Fracasse (Mini Dizi)
1980 31. osakonna hukk (TV Filmi)
1977 Data Tutashkhia (TV Series)
1960 Näitleja Joller (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jüri Järvet Fotoğrafları

Jüri Järvet Fotoğrafları Jüri Järvet Fotoğrafları Jüri Järvet Fotoğrafları Jüri Järvet Fotoğrafları Jüri Järvet Fotoğrafları