Jurnee Smollett-Bell

Jurnee Smollett-Bell
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.10.1986
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jurnee Diana Smollett'tir. The Great Debaters (2007), Eve's Bayou (1997), True Blood (2008) gibi filmlerle Friday Night Lights (2006) ve Parenthood (2010) gibi TV şovlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)
2019 Sacrifice (Kısa Film)
2018 One Last Thing
2016 Hands of Stone
2013 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
2012 Captain Planet 4 (Kısa Film)
2007 The Great Debaters
2006 Gridiron Gang
2005 Roll Bounce
2000 Güzel Joe
1997 Eve's Bayou
1996 Jack

Televizyon

2020 Lovecraft Country
2018 Prenses Sofia (Seslendirme)
2017 Underground
2013 Parenthood
2013 Do No Harm
2014 True Blood
2012 Bad Girls (TV Filmi)
2013 The Mob Doctor
2011 The Defenders
2011 Friday Night Lights
2008 Grey's Anatomy
2006 Doktor House
2003 Wanda at Large
2002 Strong Medicine
2002 ER
2001 Ruby's Bucket of Blood (TV Filmi)
1999 The Wonderful World of Disney
1999 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (Seslendirme)
1999 Cosby
1996 NYPD Blue
1995 On Our Own
1992 Out All Night
1992 Martin
1992 Hangin' with Mr. Cooper
1994 Bizim Ev
1991 Sunday in Paris (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Jurnee Smollett-Bell Fotoğrafları

Jurnee Smollett-Bell Fotoğrafları Jurnee Smollett-Bell Fotoğrafları Jurnee Smollett-Bell Fotoğrafları Jurnee Smollett-Bell Fotoğrafları Jurnee Smollett-Bell Fotoğrafları