Justice Smith

Justice Smith
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.8.1995
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li aktör.

Tam adı Justice Elio Smith'tir. Babası Afrika kökenli Amerikalı, annesi ise İtalyan ve Fransız-Kanada kökenlidir. 2013 yılında Orange County Sanat Okulu'ndan oyunculuk bölümünden mezun oldu. Kağıttan Kentler (2015), The Get Down (2016) ve Jurassic World: Yıkılmış Krallık (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 All the Bright Places
2019 Pokémon Dedektif Pikachu
2016 An Exploration in Blue (Kısa Film)
2018 Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Every Day
2015 Kağıttan Kentler
2012 Trigger Finger

Televizyon

2017 The Get Down
2015 The Thundermans
2014 Miss Guidance

Görev Aldığı Yapımlar

Justice Smith Fotoğrafları

Justice Smith Fotoğrafları Justice Smith Fotoğrafları Justice Smith Fotoğrafları Justice Smith Fotoğrafları Justice Smith Fotoğrafları