Justin Chatwin

Justin Chatwin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :31.10.1982
Doğum Yeri:Nanaimo, British Columbia

Kanadalı oyuncu.

University of British Columbia mezunudur. Annesi sanatçı, babası ise inşaat mühendisi olan oyuncunun kendisinden küçük bir de kız kardeşi var.

İlk oyunculuk deneyimini Smallville adlı dizinin pilot bölümünde, herhangi bir repliği olmayan birkaç saniyelik bir rolle yaşadı. Bu yapımdan sonra çeşitli televizyon yapılarında yer aldı. 2004 yapımı Hayatın Benim (Taking Lives) filmi ile ilk kez bir sinema filminde yer alırken, 2005'teki Dünyalar Savaşı (War of the Worlds) filminde ilk kez bir filmde başrol oynadı. Oyuncu, 2011'den 2013'e kadar, daha sonra ise 2015'te kısa bir süre Shameless adlı dizide Steve-Jimy-Jack karakterini canlandırdı. 2016 yılında 13 bölüm süren American Gothic adlı dizide yer aldı.

Filmografi

2019 Boneyard Canteen
2019 Summer Night
2018 The Assassin's Code
2018 In the Cloud
2017 We Don't Belong Here
2017 The Scent of Rain & Lightning
2017 Otoyol Devriyesi
2016 Tasmalar Çıkınca
2016 One Night
2016 Urge
2016 Poor Boy
2016 Brad Carter: Doin' Wrong with You (Short)
2015 The Cycle (Kısa Film)
2015 Bir Garip Aşk
2014 Bang Bang Baby
2011 Funkytown
2011 Brink (Kısa Film)
2009 Dragonball Evolution
2008 Middle of Nowhere
2007 Görünmez
2005 The Chumscrubber
2005 Dünyalar Savaşı
2004 Superbabies: Baby Geniuses 2
2004 Hayatın Benim
2001 Josie and the Pussycats

Televizyon

2019 Another Life
2017 Doomsday (TV Filmi)
2016 Doctor Who
2016 American Gothic
2015 Orphan Black
2015 Utanmaz
2015 Breed (TV Filmi)
2013 The Listener
2012 Weeds
2006 Lost
2004 Prodigy (TV Filmi)
2004 Traffic (Mini Dizi)
2003 The Incredible Mrs. Ritchie (TV Filmi)
2002 Night Visions
2002 Just Cause
2002 Glory Days
2002 Beyond Belief: Fact or Fiction
2002 Taken (Mini Dizi)
2001 Smallville
2001 Mysterious Ways
2001 Christy: Choices of the Heart (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Justin Chatwin Fotoğrafları

Justin Chatwin Fotoğrafları Justin Chatwin Fotoğrafları Justin Chatwin Fotoğrafları Justin Chatwin Fotoğrafları Justin Chatwin Fotoğrafları