Justin Kurzel

Justin Kurzel
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :3.8.1974
Doğum Yeri:Gawler

Avustralyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Anne tarafından Maltalı ve baba tarafından ise Polonyalıdır. Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi (2019), Assassin's Creed (2016), Macbeth (2015) ve Dönüş (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi
2016 Assassin's Creed
2015 Macbeth
2013 Dönüş
2011 Snowtown
2006 You Am I: Friends Like You (Kısa Video)
2005 Blue Tongue (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi
2019 Deluge (Kısa Film)

Senaryo

2013 Dönüş
2011 Snowtown
2005 Blue Tongue (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Justin Kurzel Fotoğrafları

Justin Kurzel Fotoğrafları Justin Kurzel Fotoğrafları Justin Kurzel Fotoğrafları Justin Kurzel Fotoğrafları Justin Kurzel Fotoğrafları