Kaan Taşaner

Kaan Taşaner
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.4.1979
Doğum Yeri:Antalya

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.

Konya S.Ü. Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, 'Karanlıkta İlk Işık: Kubilay' adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı, takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devem etti, 2010 yılında Kanal D'de başlayan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, Erdoğan Yaşaran rolünü kabul etti ve bu sayede, adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu. 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kuzey Güney adlı TV dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırmıştır. Oyuncu 2014 Aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş:Ertuğrul dizisinde 'Gündoğdu' karakterini canlandırdı. Ancak senaryo gereği diziden ayrılmıştır. Oyuncu aynı zamanda tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğludur.

Filmografi

Televizyon

2004 Büyük Buluşma
2005 Beşinci Boyut
2007 Hakkını Helal Et
2008 Kendi Okulumuza Doğru
2010 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2012 Kuzey Güney
2013 Kayıp
2014 Diriliş: Ertuğrul
2016 Rengarenk

Tiyatro

1998 Karanlıkta İlk Işık: Kubilay
2000 Asiye Nasıl Kurtulur?
2001 Deli Dumrul
2003 Vanya Dayı
2004 Soyut Padişah
2005 Ana Hanım Kız Hanım
2006 Buzlar Çözülmeden
2009 Eros Pansiyon

Ödüller

2012 TelevizyonDizisi.com En İyiler Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Fatmagül'ün Suçu Ne?

Görev Aldığı Yapımlar

Kaan Taşaner Fotoğrafları

Kaan Taşaner Fotoğrafları Kaan Taşaner Fotoğrafları Kaan Taşaner Fotoğrafları Kaan Taşaner Fotoğrafları Kaan Taşaner Fotoğrafları