Kaitlyn Dever

Kaitlyn Dever
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.12.1996
Doğum Yeri:Phoenix

ABD'li oyuncu.

Kitap Çocukları (2019), Unbelievable (2019), States of Grace (2013) ve Justified (2011-2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Open Roads (Video Oyunu - Seslendirme)
2021 Dear Evan Hansen
2020 Beulahbelle: Raleigh (Kısa Video)
2019 Them That Follow
2019 Kitap Çocukları
2019 Benny Blanco & Juice WRLD: Graduation (Kısa Video)
2018 The Front Runner
2018 Güzel Oğlum
2017 Tüm Yazlar Biter
2017 Outside In
2017 Nous ne sommes pas d'ici
2017 Detroit
2016 Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu (Video Oyunu - Seslendirme)
2014 Söyle, Ne Zaman?
2014 Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2013 Şu An Muhteşem
2013 States of Grace
2011 Kötü Öğretmen
2011 J. Edgar
2009 An American Girl: Chrissa Stands Strong (Video)

Televizyon

2021 Dopesick (Mini Dizi)
2021 Platform
2021 Last Man Standing
2020 Monsterland
2020 Home Movie: The Princess Bride (Mini Dizi)
2019 Unbelievable (Mini Dizi)
2015 Justified
2011 Mentalist
2011 Curb Your Enthusiasm
2011 Cinema Verite (TV Filmi)
2010 Private Practice
2010 Party Down
2009 Modern Family
2009 Championnes à tout prix

Görev Aldığı Yapımlar

Kaitlyn Dever Fotoğrafları

Kaitlyn Dever FotoğraflarıKaitlyn Dever FotoğraflarıKaitlyn Dever FotoğraflarıKaitlyn Dever FotoğraflarıKaitlyn Dever Fotoğrafları