Kamel El Basha

Kamel El Basha
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.3.1962
Doğum Yeri:Kudüs

Filistinli tiyatro ve film oyuncusu ve yönetmen, senarist ve yapımcı.

Hakaret filmindeki Yasser Abdallah Salameh rolüyle 74. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu dalında 2017 Volpi Kupasını kazanmıştır.

Filmografi

2018 The Reports on Sarah and Saleem
2017 Hakaret
2015 Solomon's Stone (Kısa Film)
2015 Al-hob wa al-sariqa wa mashakel ukhra
2009 Lesh Sabreen? (Kısa Film)

Yönetmen Olarak

2014 Al Helm: Martin Luther King in Palestine (Belgesel)

Senarist Olarak

2014 Al Helm: Martin Luther King in Palestine (Belgesel)

Yapımcı Olarak

2016 Defying My Disability (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Kamel El Basha Fotoğrafları

Kamel El Basha Fotoğrafları Kamel El Basha Fotoğrafları Kamel El Basha Fotoğrafları Kamel El Basha Fotoğrafları Kamel El Basha Fotoğrafları