Kanbolat Görkem Arslan

Kanbolat Görkem Arslan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.11.1980
Doğum Yeri:Düzce

Türk oyuncu.

Lise eğitiminden sonra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tiyatro eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra Çemberimde Gül Oya isimli dizide canlandırdığı Korkut karakteriyle ilk kez kameralar karşısına geçti. Hatırla Sevgili isimli dizide canlandırdığı Mahir Çayan karakteri ile iyi bir çıkış yakaladı ve 2014 yılında yayımlanmaya başlayan Poyraz Karayel dizisiyle oyunculuğunun zirvesini yakaladı.

Filmografi

2019 Enes Batur Gerçek Kahraman
2018 Her Şey Yolunda (Kısa Film)
2014 Yuva (Kısa Film)
2014 Daire 
2011 Yurt 
2010 Teslimiyet 
2009 Erkek Adam (Kısa Film)
2009 Hayatın Tuzu 
2007 Ayak Altında (Kısa Film)

Televizyon

2018 Bir Deli Rüzgar
2018 Servet (Mini Dizi)
2016 Hayat Bazen Tatlıdır
2016 Poyraz Karayel
2013 Yer Gök Aşk
2013 Tatar Ramazan: Ben Bu Oyunu Bozarım
2009 Ayrılık
2009 Asi
2007 Hatırla Sevgili

Görev Aldığı Yapımlar

Kanbolat Görkem Arslan Fotoğrafları

Kanbolat Görkem Arslan Fotoğrafları Kanbolat Görkem Arslan Fotoğrafları Kanbolat Görkem Arslan Fotoğrafları Kanbolat Görkem Arslan Fotoğrafları Kanbolat Görkem Arslan Fotoğrafları