Karim Aïnouz

Karim Aïnouz
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.1.1966
Doğum Yeri:Fortaleza

Brezilyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Praia do Futuro (2014), O Sol na Cabeça (2018) ve Görünmez Yaşam (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Neon River
2021 Algerian by Accident
2020 Nardjes A. 2019 (Belgesel)
2019 30/30 Vision: 3 Decades of Strand Releasing
2019 Görünmez Yaşam
2018 O Sol na Cabeça
2018 Zentralflughafen THF (Belgesel)
2014 Domingo (Kısa Belgesel)
2014 Domingo (Kısa Film)
2014 Short Plays
2014 Praia do Futuro
2014 Cathedrals of Culture (Belgesel)
2013 Venice 70: Future Reloaded (Belgesel)
2011 Sunny Lane (Kısa Belgesel)
2011 O Abismo Prateado
2009 Viajo Porque Preciso, Volto Porque te Amo
2006 O Céu de Suely
2004 Sertão de Acrílico Azul Piscina (Kısa Film)
2002 Madame Satã
1996 Paixao Nacional (Kısa Film)
1993 Seams (Kısa Film)
1992 O Presco (Kısa Film)

Televizyon

2015 Diego Velázquez ou le réalisme sauvage (Belgesel Film)
2010 Alice: Um Especial em Duas Partes (Mini Dizi)
2008 Alice

Yapımcı

2018 After the Party (Kısa Film)
2007 Tá (Kısa Film)
2005 Cinema, Aspirinas e Urubus
1993 Seams (Kısa Film)

Televizyon

2008 Alice

Senaryo

2021 Neon River
2021 Algerian by Accident
2019 Görünmez Yaşam
2018 O Sol na Cabeça
2014 Praia do Futuro
2014 Cathedrals of Culture (Belgesel)
2011 Sunny Lane (Kısa Belgesel)
2009 Viajo Porque Preciso, Volto Porque te Amo
2006 O Céu de Suely
2005 Cinema, Aspirinas e Urubus
2005 Cidade Baixa
2002 Madame Satã
2001 Güneşin Ardında
1996 Hiç Habitat Felicitas (Kısa Film)
1993 Seams (Kısa Film)
1992 O Presco (Kısa Film)

Televizyon

2015 Diego Velázquez ou le réalisme sauvage (Belgesel Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Karim Aïnouz Fotoğrafları

Karim Aïnouz Fotoğrafları Karim Aïnouz Fotoğrafları Karim Aïnouz Fotoğrafları Karim Aïnouz Fotoğrafları Karim Aïnouz Fotoğrafları