Karyn Kusama

Karyn Kusama
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :21.3.1968
Doğum Yeri:Missouri

ABD'li senarist ve yönetmen.

Tam adı Karyn K. Kusama'dır. The Invitation (2015), Girlfight (2000) ve Aeon Flux (2005) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Destroyer 
2017 Korku Tüneli
2015 The Invitation
2013 Speechless (Kısa Film)
2009 Kana Susadım
2005 Aeon Flux
2000 Girlfight

Televizyon

2017 Halt and Catch Fire
2017 Billions
2016 The Man in the High Castle
2016 Masters of Sex
2016 Casual
2015 Chicago Fire
2007 The L Word

Senaryo

2017 Korku Tüneli
2000 Girlfight

Görev Aldığı Yapımlar

Karyn Kusama Fotoğrafları

Karyn Kusama Fotoğrafları Karyn Kusama Fotoğrafları Karyn Kusama Fotoğrafları Karyn Kusama Fotoğrafları Karyn Kusama Fotoğrafları