Kat Coiro

Kat Coiro
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Manhattan

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kuzey Michigan Interlochen Sanat Akademisi ve Carnegie Mellon Üniversitesi tarih ve tiyatro bölümleri mezunudur. Moskova Sanat Tiyatrosu'nda yönetmenlik eğitimi aldı. Ayrıca yüksek lisansını Amerikan Film Enstitüsü Konservatuvarı'nda tamamladı.

Filmografi

2021 Marry Me
2016 Wig Shop (Kısa Film)
2013 Aşka Dair
2012 Departure Date (Kısa Film)
2012 And While We Were Here
2011 Happy Hour (Kısa Film)
2011 Hayat Devam Eder
2010 No Place, CA (Kısa Film)
2010 Idiots (Kısa Video)
2009 Kidnapping Caitlynn (Kısa Film)
2007 Murdering Mama's Boy (Kısa Film)

Televizyon

2021 She-Hulk
2019 Happy Accident (TV Filmi)
2019 Florida Girls
2019 Dead to Me
2019 Single Parents
2018 Modern Family
2018 Philadelphia
2018 Utanmaz
2018 Sideswiped
2018 Daddy Issues (TV Filmi)
2018 Alone Together
2018 Mozart in the Jungle
2018 Very Bad Nanny
2017 Brooklyn Nine-Nine
2017 Girlfriends' Guide to Divorce

Yapımcı

2016 Wig Shop (Kısa Film)
2015 Heads Up: The Disappearing Art of Vaginal Breech Delivery (Kısa Belgesel)
2012 And While We Were Here
2011 Hayat Devam Eder
2010 No Place, CA (Kısa Film)
2010 Idiots (Kısa Video)
2009 Glock (Kısa Film)
2009 Kidnapping Caitlynn (Kısa Film)
2007 Murdering Mama's Boy (Kısa Film)

Televizyon

2021 She-Hulk
2019 Richard Lovely (TV Filmi)
2008 Small Town News (Kısa Film)

Senaryo

2016 Wig Shop (Kısa Film)
2012 Departure Date (Kısa Film)
2012 And While We Were Here
2011 Hayat Devam Eder
2010 No Place, CA (Kısa Film)
2010 Idiots (Kısa Video)
2007 Murdering Mama's Boy (Kısa Film)

Oyuncu

2009 Pissing Vocal Gold (Kısa Film)
2008 Les experts: Manhattan
2007 Sublime (Video)
2007 Speed Dating (Kısa Film)
2006 The Beach Party at the Threshold of Hell
2006 Alaska (Kısa Film)
2005 Slingshot
2004 The Passage of Mrs. Calabash (Kısa Film)
1999 Out of Courage 2: Out for Vengeance (Kısa Film)

Televizyon

2008 Small Town News (Kısa Film)
2006 Veronica Mars
2004 Spy Girls
2003 Sweet Potato Queens (TV Filmi)
2003 On ne vit qu'une fois
2003 New York - Unité spéciale
2003 New York - Section criminelle
2003 Charmed
2003 Amy
2002 The Education of Max Bickford
2001 Haine et passion

Görev Aldığı Yapımlar

Kat Coiro Fotoğrafları

Kat Coiro Fotoğrafları Kat Coiro Fotoğrafları Kat Coiro Fotoğrafları Kat Coiro Fotoğrafları Kat Coiro Fotoğrafları