Kate Bosworth

Kate Bosworth
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.1.1983
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Catherine 'Kate' Ann Bosworth'tür. Superman Dönüyor (2006), 21 (2008), Hollywood'da Randevu (2004) ve Büyük Dalga (2002) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Wild Indian
2020 Force of Nature
2019 The Devil Has a Name
2019 Little Big Town: Sugar Coat (Kısa Video)
2018 The Domestics
2017 Nona
2016 Kabustan Gelen
2015 Cennetin Kapısında
2015 Ölümün Kıyısında
2015 Heist
2014 Unutma Beni
2014 Amnesiac
2013 Çatlak Film
2013 Big Sur
2013 Sivil Cephe
2012 Black Rock
2012 And While We Were Here
2011 Straw Dogs
2011 Mutlu Bir Gün
2011 Little Birds
2011 Hayat Devam Eder
2010 The Warrior's Way
2010 Idiots (Kısa Video)
2010 Death Bed Subtext (Kısa Film)
2008 21
2007 Parktaki Kız
2006 Superman Returns (Video Game)
2006 Superman Dönüyor
2005 Umut Mevsimi
2004 Hollywood'da Randevu
2004 Beyond the Sea
2003 Wonderland
2003 Advantage Hart (Kısa Film)
2002 The Rules of Attraction
2002 Lenny Kravitz: If I Could Fall in Love (Kısa Video)
2002 Büyük Dalga
2000 Unutulmaz Titanlar
2000 The Newcomers
1998 Atlara Fısıldayan Adam

Televizyon

2019 The I-Land
2017 The Long Road Home (Mini Dizi)
2017 SS-GB (Mini Dizi)
2016 The Art of More
2000 Young Americans

Görev Aldığı Yapımlar

Kate Bosworth Fotoğrafları

Kate Bosworth Fotoğrafları Kate Bosworth Fotoğrafları Kate Bosworth Fotoğrafları Kate Bosworth Fotoğrafları Kate Bosworth Fotoğrafları