Kate McKinnon

Kate McKinnon
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :6.1.1984
Doğum Yeri:Sea Cliff, New York

ABD'li komedyen ve oyuncu. 

Tam adı Kathryn McKinnon Berthold'dur. Saturday Night Live ve The Big Gay Eskiz Şovu'nda oyunculuk yapmıştır.

Kathryn McKinnon Berthold New York'un Long Island kasabasında doğup, büyüdü. Annesi Laura Campbell öğretmen, babası Michael Thomas Berthold ise mimardır. Babası 18 yaşındayken öldü. Emily isimli bir de kız kardeşi vardır.

Çocukluğunda piyano, viyolonsel ve gitarla ilgilendi. 2002 yılında North Shore Lisesi'nden mezun oldu.

Filmografi

2019 Yesterday
2018 Irreplaceable You
2018 Family
2018 The Spy Who Dumped Me
2017 Rough Night
2017 Leap! (Seslendirme)
2017 Ferdinand (Seslendirme)
2016 The Angry Birds Movie (Seslendirme)
2016 Finding Dory (Seslendirme)
2016 Ghostbusters
2016 Aptallar Çetesi
2016 H.R. Holiday Rules (Kıs Film)
2016 Balerin ve Afacan Mucit
2016 Office Christmas Party
2015 Giant Sloth (Kısa Film – Seslendirme)
2015 Ted 2
2015 Staten Island Summer
2015 Sisters
2014 Life Partners
2014 Balls Out
2012 My Best Day
2012 Hannah Has a Ho-Phase
2011 Elizabeth Taylor's Video Will (Kısa Film)
2011 Pudding Face (Kısa Film)
2010 Mr. Ross (Kısa Film)

Televizyon

2019 Saturday Night Live
2018 Nature Cat (Seslendirme)
2018 Saturday Night Live: Cut For Time
2018 The Magic School Bus Rides Again (Seslendirme)
2017 Friends from College
2016 31st Independent Spirit Awards
2016 Maya & Marty
2016 The Simpsons (Seslendirme)
2015 China, IL (Seslendirme)
2015 The Spoils Before Dying
2015 Difficult People
2015 Moonbeam City
2015 Family Guy
2014 Comedy Bang! Bang!
2014 The Awesomes
2013 Toy Story of Terror! (Seslendirme)
2013 Hudson Valley Ballers
2012 Saturday Night Live Weekend updat Thursday
2011 The Back Room
2011 The 40-Year-Old 20-Year-Old
2010 We Have to Stop Now
2010 Concierge: The Series
2010 Vag Magazine
2010 Robotomy
2010 The Venture Bros. (Seslendirme)
2008 Mayne Street
2007 The Big Gay Sketch Show

Video Oyunu

2015 LEGO Dimensions (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Kate McKinnon Fotoğrafları

Kate McKinnon Fotoğrafları Kate McKinnon Fotoğrafları Kate McKinnon Fotoğrafları Kate McKinnon Fotoğrafları Kate McKinnon Fotoğrafları