Kate Walsh

Kate Walsh
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.10.1967
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Kathleen Erin Walsh'tur. Arizona Üniversitesi mezunudur. Saksı Olmanın Faydaları (2012), Grey'in Anatomisi (2005-2012), Kıyamet Melekleri (2010) ve Match en famille (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Honest Thief
2019 Sometime Other Than Now
2019 Sell By
2019 3022
2018 Ideal Home
2018 13 Reasons Why: Season 2 Date Announcement Commercial (Kısa Film)
2017 Mark Felt: Beyaz Saray'a Yıkım Getiren Adam
2017 Kızlar Gecesi
2017 If I Forget
2017 #Realityhigh
2015 Dernier été à Staten Island
2015 Any Day
2014 Just Before I Go
2014 Desiree
2013 Korkunç Bir Film 5
2012 Saksı Olmanın Faydaları
2011 Angels Crest
2010 Kıyamet Melekleri
2010 G.A.Y.S. (Guys Against You Serving) Part 2 (Kısa Video)
2009 One Way to Valhalla
2008 Will.i.am: Yes We Can (Kısa Video)
2008 Straight on Till Morning (Kısa Film)
2007 Veritas, Prince of Truth
2007 1408
2005 Tatlı Cadı
2005 Match en famille
2005 Inside Out
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (Video)
2004 Gün Batarken
2003 Sous le soleil de Toscane
2002 Anatomy of a Breakup (Kısa Film)
2002 A Day in the Life of Nancy M. Pimental (Kısa Video)
2000 Aile Babası
1998 Three Below Zero
1998 Peppermills (Kısa Film)
1998 Heaven
1997 Night of the Lawyers
1997 Get That Number (Kısa Film)
1996 Normal Life
1996 Henry, Bir Seri Katilin Portresi 2

Televizyon

2020 Emily in Paris
2020 Şemsiye Akademisi
2019 Fam
2019 13 Reasons Why
2018 Corporate
2015 Undateable
2015 Everyone's Crazy But Us
2015 Bad Judge
2014 The Hotwives of Orlando
2014 Fargo
2013 Private Practice
2013 Newsreaders
2013 Full Circle
2012 Grey'in Anatomisi
2010 Funny or Die Presents...
2006 Cheap Seats: Without Ron Parker
2005 Eyes
2005 Bobby Cannon (TV Filmi)
2004 The Men's Room
2004 Les sauvages
2004 Karen Sisco
2004 Kanıt Peşinde
2004 Joint Custody
2004 Happy Family
2002 Le journal intime d'un homme marié
2002 Le Drew Carey Show
2001 The Norm Show
2001 Le fugitif
2000 Mon ex, mon coloc et moi
2000 The Only Living Boy in New York (TV Filmi)
1999 Turks
1999 The Mike O'Malley Show
1998 Love Therapy
1997 New York - Police judiciaire
1996 Swift Justice
1996 Homicide

Seslendirme

2019 Best Fiends: Temper's Adventure (Kısa Film)
2019 Best Fiends: Howie's Gift (Kısa Film)
2018 Best Fiends: Fort of Hard Knocks (Kısa Film)
2018 Best Fiends: Baby Slug's Big Day Out (Kısa Film)
2017 Best Fiends: Visit Minutia (Kısa Film)
2017 Best Fiends: Boot Camp (Kısa Film)
2016 Marvel Avengers Academy (Video Oyunu)
2015 The Hypothetical Star Wars Holiday Special (Kısa Video)
1994 Club Dead (Video Oyunu)

Televizyon

2019 American Dad!
2009 Les rois du Texas

Görev Aldığı Yapımlar

Kate Walsh Fotoğrafları

Kate Walsh Fotoğrafları Kate Walsh Fotoğrafları Kate Walsh Fotoğrafları Kate Walsh Fotoğrafları Kate Walsh Fotoğrafları