Katherine McNamara

Katherine McNamara
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.11.1995
Doğum Yeri:Kansas

ABD'li oyuncu.

Tam adı Katherine 'Kat' Grace McNamara'dır. MTV'de yayınlanan Happyland dizisindeki Harper Munroe ve Freeform kanalında yayınlanan Shadowhunters dizisindeki Clary Fray rolleriyle tanınır.

McNamara, oyunculuk kariyerine Broadway tiyatrosu'nda başlamış; ilk defa Catherine Zeta-Jones ve Angela Lansbury ile A Little Night Music müzikalinde rol almıştır. dropp Dead Diva ve 30 Rock isimli televizyon dizilerinde yardımcı oyunculuk yapmıştır. McNamara ayrıca New Year's Eve de dahil olmak üzere birkaç dramatik filmde de rol almış ve bir Disney Channel orijinal filmi olan Girl vs. Monster (Kız ve Canavar) filminde Myra Santelli rolünü oynamıştır. Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2004) filminin yeni uyarlamasında Tom'un kız arkadaşım Becky Thatcher rolünü canlandırmıştır. McNamara bağımsız olan Contest ve A Sort of Homecoming filmlerinde de rol almıştır.

Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016-2019), Arrow (2018-2020), Le Fléau (2021) ve Labirent: Son İsyan (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Urban Legend
2022 The Adventures of Bunny Bravo
2022 El Tonto
2021 Trust
2021 Finding You
2020 Kappa Kappa Die
2020 Crisis on Infinite Earths (Video)
2019 Assimilate
2018 Labirent: Son İsyan
2017 Charlotte
2016 Natural Selection
2016 Le trésor de Whittmore
2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2016 Horoscopes (Kısa Video)
2016 Égarement coupable
2015 Labirent: Alev Deneyleri
2015 A Sort of Homecoming
2014 Tom Sawyer & Huckleberry Finn
2013 Contest
2012 Last Ounce of Courage
2011 Yılbaşı Gecesi
2011 Vasiyetname
2011 Sam Steele and the Crystal Chalice
2010 The Nuclear Standard (Kısa Film)
2010 Get Off My Porch (Kısa Film)
2009 Sam Steele and the Junior Detective Agency
2008 Matchmaker Mary
2008 Au coeur du haras
2007 The Bride & the Groom (Kısa Film)

Televizyon

2021 Le Fléau
2020 Day by Day
2020 Acting for a Cause
2020 Arrow
2019 Supergirl
2019 Flash
2019 Batwoman
2019 Shadowhunters: The Mortal Instruments
2018 Happy Together
2016 The Grinder
2016 Transformers: Rescue Bots - Mission Protection! (Mini Dizi – Seslendirme)
2015 The Fosters
2015 Canavarlar Şehri: Ruhlar Odası (TV Filmi)
2015 Beyond the Shadows: The Making of Shadowhunters (Kısa Film)
2014 Workaholics
2014 Unforgettable
2014 Le cauchemar d'une mère (TV Filmi)
2014 Kanıt Peşinde
2014 Happyland
2013 Touch
2013 The Thundermans
2013 The Surgeon General (TV Filmi)
2013 L'Heure de la peur
2013 Jessie
2013 Uçan Tekme
2012 Skylar Lewis: Chasseuse de monstres (TV Filmi)
2012 Sketchy
2012 Madison High (TV Filmi)
2012 Glee
2011 New York - Unité spéciale
2011 dropp Dead Diva
2011 30 Rock

Görev Aldığı Yapımlar

Katherine McNamara Fotoğrafları

Katherine McNamara FotoğraflarıKatherine McNamara FotoğraflarıKatherine McNamara FotoğraflarıKatherine McNamara FotoğraflarıKatherine McNamara Fotoğrafları