Katherine Waterston

Katherine Waterston
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.03.1980
Doğum Yeri:Westminster

ABD'li aktris.

Tam adı Katherine Boyer Waterston'dur. Annesi eski model Lynn Louisa Woodruff, babası Oscar adayı yönetmen ve aktör Sam Waterston'dur. Kız kardeşi oyuncu Elisabeth Waterston ve erkek kardeşi, yönetmen Graham Waterston'dur. Ayrıca James Waterston adında aktör olan bir üvey kardeşi daha vardır.

Gizli Kusur (2014), Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), Alien: Covenant (2017), Michael Clayton (2007), Robot & Frank (2012), Being Flynn (2012), The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013) ve Steve Jobs (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2022 Fantastic Beasts and Where to Find Them 3
2020 The World to Come
2020 Fluidic
2019 Amundsen
2018 Fantastik Canavarlar: Grindelwald'in Suçları
2018 Mid90s
2018 State Like Sleep
2017 Alien: Covenant
2017 Alien: Covenant - Phobos (Kısa Video)
2017 Logan Lucky
2017 The Current War
2017 Fantastic Beasts and Where to Find Them: Meet the Fantastic Beasts (Kısa Video)
2017 Fantastic Beasts and Where to Find Them: Newt (Kısa Video)
2017 Fantastic Beasts and Where to Find Them 360: Shaping the World Fantastic Beasts (Kısa Video)
2017 Alien: Covenant - Prologue: Last Supper (Kısa Film)
2017 Fantastic Beasts and Where to Find Them: Empire Magazine Featurette (Kısa Film)
2016 Fantastic Beasts and Where to Find Them
2015 And It Was Good (Sadece Yapımcı)
2015 Outlaws (Kısa Film)
2015 Queen of Earth
2015 Sleeping with Other People
2015 Steve Jobs
2015 Lego Dimensions (Video Oyunu - Seslendirme)
2014 Manhattan Romance
2014 Glass Chin
2014 Gizli Kusur
2014 Are You Joking?
2013 Almost in Love
2013 Night Moves
2013 The Disappearance of Eleanor Rigby: Her
2012 Robot & Frank
2012 Being Flynn
2012 The Letter
2012 Ástarsaga (Kısa Film)
2012 The Factory
2011 Eat (Kısa Film)
2011 Enter Nowhere
2009 Taking Woodstock
2008 Good Dick
2007 Michael Clayton
2007 The Babysitters
2006 Orchids (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Third Day (Mini Dizi)
2020 The Third Day: Autumn (TV Filmi)
2012 Boardwalk Empire
2005 Bruckheimer / McCall Project (TV Filmi)
2004 Americana (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Katherine Waterston Fotoğrafları

Katherine Waterston FotoğraflarıKatherine Waterston FotoğraflarıKatherine Waterston FotoğraflarıKatherine Waterston FotoğraflarıKatherine Waterston Fotoğrafları