Kathryn Newton

Kathryn Newton
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.2.1997
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li aktris.

2012 yılında çekilen CBS dizisi Gary Unmarried'de canlandırdığı Louise Brooks rolüyle ve Paranormal Activity 4'te Alex Nelson rolüyle tanınmıştır. Paranormal Activity 4 filmindeki rolüyle 2013 yılında En İyi Başrol Genç Kadın Oyuncu dalın Genç Sanatçı Ödülü sahibi oldu.

Filmografi

2019 Pokémon Detectif Pikachu
2018 Eve Dönüş
2018 Blockers
2017 Lady Bird
2017 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
2016 Mono
2015 The Martial Arts Kid
2012 Paranormal Activity 4
2011 Bad Teacher
2003 Bun-Bun (Kısa Film)
2002 Abbie Down East (Kısa Film)

Televizyon

2018 The Society
2018 Wayward Sisters
2018 Supernatural
2017 Big Little Lies
2017 Little Women (Mini Dizi)
2016 A Housekeeper's Revenge (TV Filmi)
2016 Halt and Catch Fire
2013 Mad Men
2013 Dog With a Blog
2008 Gary Unmarried
2001 All My Children

Görev Aldığı Yapımlar

Kathryn Newton Fotoğrafları

Kathryn Newton Fotoğrafları Kathryn Newton Fotoğrafları Kathryn Newton Fotoğrafları Kathryn Newton Fotoğrafları Kathryn Newton Fotoğrafları