Kathryn Newton

Kathryn Newton
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.02.1997
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

2012 yılında çekilen CBS dizisi Gary Unmarried'de canlandırdığı Louise Brooks rolüyle ve Paranormal Activity 4'te Alex Nelson rolüyle tanınmıştır. Paranormal Activity 4 filmindeki rolüyle 2013 yılında En İyi Başrol Genç Kadın Oyuncu dalın Genç Sanatçı Ödülü sahibi oldu.

Filmografi

2022 Ant-Man and the Wasp: Quantumania
2021 Küçük Ama Mükemmel Şeylerin Haritası
2020 Sıra Dışı
2019 Pokémon Detectif Pikachu
2019 Post Malone Feat. Young Thug: Goodbyes (Kısa Video)
2018 Eve Dönüş
2018 Blockers
2017 Lady Bird
2017 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
2016 Mono
2015 The Martial Arts Kid
2012 Paranormal Activity 4
2011 Bad Teacher
2003 Bun-Bun (Kısa Film)
2002 Abbie Down East (Kısa Film)

Televizyon

2019 Büyük Küçük Yalanlar
2019 The Society
2018 Wayward Sisters
2018 Supernatural
2017 Little Women (Mini Dizi)
2016 A Housekeeper's Revenge (TV Filmi)
2016 Halt and Catch Fire
2013 Mad Men
2013 Dog With a Blog
2008 Gary Unmarried
2001 All My Children

Görev Aldığı Yapımlar

Kathryn Newton Fotoğrafları

Kathryn Newton FotoğraflarıKathryn Newton FotoğraflarıKathryn Newton FotoğraflarıKathryn Newton FotoğraflarıKathryn Newton Fotoğrafları