Kaveh Ahangar

Kaveh Ahangar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900

İranlı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Khejalat Nakesh (2018), There is No Evil (2020) ve Pulse (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 There is No Evil
2018 Khejalat Nakesh
2003 Banoo-ye man
2000 Aseman-e por-sterahe

Televizyon

1998 Aroosak Arezooha va Dingaliga DilingDiling (Mini Dizi)

Yönetmen

2017 This Was Life (Kısa Film)

Yapımcı

2017 This Was Life (Kısa Film)

Senaryo

2017 This Was Life (Kısa Film)
2016 Pulse (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Kaveh Ahangar Fotoğrafları

Kaveh Ahangar Fotoğrafları Kaveh Ahangar Fotoğrafları Kaveh Ahangar Fotoğrafları Kaveh Ahangar Fotoğrafları Kaveh Ahangar Fotoğrafları